MOdent

+381 11 30 85 005
+381 69 30 85 005
Call us Srpski English

Dentalni turizam

Pacijenti iz inostranstva dobrodošli su u našu ordinaciju.


Gostima Beograda tim MODENT-a omogućava sve vrste stomatoloških usluga u najkraćem roku. Izdvajamo se visokim kvalitetom usluga, po svetskim standardima, koje su i do 70% niže u odnosu na iste tretmane u zemljama Zapadne Evrope, Amerike, Kanade, Australije…


U radu koristimo najsavremenije stomatolške materijale i  metode lečenja.


Naš tim visoko edukovanih stručnjaka potrudiće se da odgovori na sve Vaše zahteve.


Osoblje ordinacije govori engleski  jezik, a ukoliko je potrebno moguće je da prilikom pregleda i intervencija bude prisutan i prevodilac za ruski, nemački, italijanski, španski ili francuski jezik.


Dentalni turizam omogućava organizaciju kompletnog aranžmana, počev od avio karata, smeštaja u hotelu Nevski  i usluga prevoza po Beogradu, kao i provoda i turističkog razgledanja grada dok traje Vaš boravak.


Hotel
Nevski, koji našim pacijentima obezbeđuje posebne pogodnosti.


Hotel se nalazi u samom centru Beograda u blizini glavnih gradskih lokacija poput Skadarlije, Knez Mihajlove ulice i Kalemegdana. Ideja je bila da savremenom gostu putniku pružimo komforan i lepo opremljen hotel u centru grada pogodan za lako i brzo obavljanje poslova kao i obilaske gradskih atrakcija.


Zakazivanje je moguce putem e mail-a ili telefonom. Da bi lakše napravili približan plan terapije pre nego što dođete kod nas  bilo bi poželjno da nam putem e-mail-a pošaljete koji cilj želite da postignete i ortopan snimak (ortopantomografy X-Ray) kako bi naši lekari bili u mogućnosti da daju približnije informacije o mogućnostima za rad, potrebnom vremenu kao i ceni zahvata.


Naše e-mail adrese kao i brojeve telefona možete videti na kontakt strani.

 

Otvoreni smo za Vaša pitanja i trudimo se da u najkraćem mogućem roku dobijete odgovor.


Dok ste gosti naše ordinacije predlažemo Vam da se upoznate sa svim lepotama našeg grada i zemlje.


Specijalistička stomatoloska ordinacija MODENT nalazi se u centralnom delu Beograda što Vam omogucava da nas lako pronadjete.


Specijalistička stomatološka ordinacija MODENT Vam takođe omogućava izdavanje faktura o izvršenom radu, na osnovu čega je moguce refundirati troškove u Vašoj matičnoj zemlji.Share

  • Aktuelne akcije i popusti:

    - Dovedite voljenu osobu i ostvarite popust
    - Prolećna akcija - 27% popusta 

    Detaljnije

MOdent

 

Vojislava Ilića 22
Beograd, Srbija

ponedeljak-petak 12:00-18:00

+381 11 30 85 005
+381 69 30 85 005

modent.beograd

Instagram/MOdent.rs

Stajalište gradskog prevoza:
Velimira Todorovića

Trolejbuske linije: 19, 21, 22, 29
Minibus linije: E1


Kako doći do nas

Posaljite poruku

Zakažite pregled

There is no form with this name or may be the form is unpublished, Please check the form and the url and the form management.